Webinar gratuit

3 metode Montessori prin care îți poți ajuta copilul să se dezvolte emoțional și cognitiv în primii 3 ani de viață, fără să investești 1 leu în jucării

 

Participă la acest webinar pentru a afla formula prin care poți deveni cel mai bun ”ghid” în procesul de dezvoltare al copilului tău, chiar dacă nu ai prea mulți bani de investit în jucării, nici foarte mult timp și nici nu știi exact cum să te ‘’joci’’ cu copilul tău.

*Apasă pe butonul de mai jos, pentru a te înscrie pe lista de așteptare pentru webinar. Imediat ce data următorului webinar va fi stabilită, te voi anunța printr-un e-mail.Cele 3 metode care îți vor schimba viața și relația cu copilul tău:

Metoda #1

Metoda prin care poți descoperi care sunt nevoile reale de dezvoltare ale copilului tău.

Ne simțim acaparate de multitudinea de informații disponibilă în social media, cu exemple de activități ”la măsuță”, pe care ”ar trebui” sa le facem cu copiii noștri.

Urmărim diverse conturi de Instagram, cu jocuri și activități interesante, pregătite temeinic de către mame, pentru copiii lor.

Ne comparăm cu mamele respective și simțim că nu suntem la fel de bine pregătite ca ele, iar copiii noștri par să nu știe să facă atât de multe lucruri, cum știu să facă ai lor.

Dar oare copiii noștri au cu adevărat nevoie de toate aceste activități? Oare este momentul potrivit pentru ei să învețe un anumit lucru?

Participă la acest webinar și îți voi arăta o metodă simplă, prin care poți înțelege exact care sunt nevoile de dezvoltare ale copilului tău și astfel poți lua deciziile potrivite legate de educația lui.

Metoda #2

Metoda prin care poți răspunde nevoilor de dezvoltare ale copilului tău, sporindu-i astfel independența și încrederea în sine.

O mare parte din timpul nostru, o petrecem acasă, cu copiii, încă din primii lor ani de viață. 

Mediul de acasă poate fi un spațiu de învățare continuă pentru ei, dar poate deveni foarte ușor și un obstacol în calea învățării

Nu de multe ori ni s-a întâmplat să cădem de oboseală la finalul zilei, pentru că nu mai avem energie să strângem toate jucăriile înșirate prin casă.

Dar dacă ți-aș spune că există o metodă prin care poți crea, în confortul casei tale, un mediu sigur, potrivit nevoilor de dezvoltare ale copilului tău, dar și nevoilor tale? 

Înscrie-te acum la webinar să afli mai multe detalii despre această metodă.

Metoda #3

Metoda prin care copilul tău se poate juca, poate explora și învăța, fără să aibă nevoie efectiv de jucării.

Pentru că ne iubim copiii și ne dorim tot ce e mai bun pentru ei, le cumpărăm zeci de jucării

Unele chiar foarte scumpe, pentru că ne sunt promovate ca fiind indispensabile pentru dezvoltarea copiilor noștri. 

Iar atunci când ei se plictisesc imediat de ele sau nici nu le bagă în seamă, simțim frustrare și neputință. 

Dar oare copiii noștri au cu adevărat nevoie de toate aceste jucării?

Vino la acest webinar și îți voi arăta o metodă prin care copilul tău se poate juca, experimenta și învăța, fără să investești 1 leu în jucării.

 

*Apasă pe butonul de mai jos, pentru a te înscrie pe lista de așteptare pentru webinar. Imediat ce data următorului webinar va fi stabilită, te voi anunța printr-un e-mail.

Cine sunt?

Sunt Dana Stancu și sunt mama a 2 copii, educator Montessori acreditat (nivelul 0-3 ani) și consultant Montessori pentru părinți.

Odată cu nașterea primului meu copil, am descoperit fascinanta lume Montessori și am decis să mă dedic întru totul acestui model de educație, renunțând la o carieră de peste 10 ani în corporații, în Resurse Umane (training,  recrutare, HR Business Partner).

”Misiunea mea este să ajut părinții:

*să asculte limbajul magic al copiilor lor

*să vadă nevoile lor reale și 

*să simtă că sunt cei mai buni ‘’ghizi’’, în procesul natural de dezvoltare al acestora”

Ce spun ceilalți:

*Apasă pe butonul de mai jos, pentru a te înscrie pe lista de așteptare pentru webinar. Imediat ce data următorului webinar va fi stabilită, te voi anunța printr-un e-mail.