Comanda a fost plasată cu succes!


Mai ai 2 PAȘI de făcut 🙂


PASUL 1: Programează-te, te rog, în calendarul de mai jos (Calendly), la data și ora când poți participa la atelier.

La un atelier se pot programa maxim 5 familii (1 familie = 1 copil + 1 sau 2 părinți).

Calendarul este actualizat în timp real, astfel că atunci când 5 familii au programat deja același atelier, data și ora acelui atelier nu mai este disponibilă în calendar pentru programare (data și ora au culoarea gri și nu mai pot fi selectate).
Dacă mai sunt locuri libere, data și ora au culoarea albastră și pot fi selectate.
Dacă ai achiziționat un abonament de 4 ateliere sau 8 ateliere, recomandarea mea este să-ți programezi, toate cele 4 sau 8 ateliere în calendar. Locurile se epuizează rapid, fiind limitate la un număr de 5 familii per atelier.

După ce ți-ai programat primul atelier, pentru a programa și celelalte ateliere din abonament, apasă pe butonul roz de mai jos, pentru a te întoarce la calendar.

IMPORTANT!

Nu uita că:

- un abonament de 4 ateliere are valabilitate timp de 5 săptămâni de la data achiziționării, iar un abonament de 8 ateliere are valabilitate timp de 7 săptămâni de la data achiziționării.- neprezentarea la un atelier programat, se va anunța cu cel puțin 24 de ore înainte de ora atelierului. În caz contrar, ședința va fi considerată efectuată și se va scădea, astfel, din numărul total de ședințe din abonament.

- un atelier se ține doar dacă sunt înscrise cel puțin 2 persoane. Dacă sunt înscrise mai puțin de 2 persoane, te voi anunța în timp util, astfel încât să-ți poți programa atelierul la o altă dată disponibilă în calendar.
Dacă totuși nu dorești să-ți programezi acum toate atelierele din abonament, salvează-ți link-ul de mai jos și intră pe el ori de câte ori dorești să faci o programare:

https://calendly.com/danastancu/atelier-montessori-parinte-copil-


PASUL 2: IMPORTANT: Apasă pe butonul verde de mai jos și descarcă documentul cu detalii despre atelier: cum se desfășoară, reguli, ce ai de pregătit pentru atelier etc!

Pentru buna desfășurare a atelierului, te rog să citești documentul până la atelier!

Mulțumesc!